Contacte

CENTRE ILS 

Irene López Sanz
GRAN VIA CORTS CATALANES, 415-417 Ent. 2ª  Esc. A
08015 BARCELONA

 

Desitja un tractament?

 

Truqui'ns al número de telèfon:

Tel. 934244285

Hores a convenir de dilluns a divendres

 

Correu electrònic:

irlosa.ils@gmail.com

 

Descarrega't de franc la nostra APP

Notícies

Promocions


Nova presencia a Internet
Informi's ara també a Internet sobre les opcions terapèutiques i els serveis que ofereix el nostre centre.

El millor per a la seva salut

Juntament amb els nostres terapeutes especialitzats, vostè elabora les solucions correctes per a la seva salut. El nostre treball terapèutic es caracteritza per programes individuals adaptats a les seves necessitats. Vegi aquí un resum de les nostres opcions de tractament.

Les nostres especialitats,

Osteopatia:

És una tècnica manual que mitjançant la integració d’uns coneixements teòrics i pràctics localitza restriccions de teixits del nostre cos. La manca de moviment d’aquests teixits pot produir alteracions en el nostre cos desencadenant una patologia. Aquesta tècnica s’encarrega de restablir i harmonitzar aquests teixits lesionats millorant l’estat orgànic, mental i emocional de la persona. Mitjançant maniobres del sistema múscul – esquelètic es poden millorar afectacions d’òrgans i fins es pot arribar a treballar els petits moviments que tenen els ossos del crani.

Hi ha diversos tipus d’osteopatia:

• Osteopatia estructural: Manipulaciones i maniobres en el nostre sistema muscular i esquelètic.

• Osteopatia Visceral: Se treballen les vísceres de forma reflexa ja que aquestes també poden donar alteracions en altres sistemes del nostre cos.

• Osteopatia Craneosacra: Se treballen les petites alteracions que formen els ossos i zones del crani, donant una millora al sistema nerviós central i líquid cefaloraquidi amb la combinació del sacre.

Quiromassatge:

És una tècnica manual aplicada sobre el cos que aconsegueix uns efectes reguladors des del camp del dolor fins a arribar també a tractar el sistema emocional de la persona si aquest ho requereix. Segons el tractament aplicat es poden aconseguir tant accions directes com tractar una lesió, com accions reflexes de benestar de l’organisme de la persona, també proporciona beneficis relaxants. És important per prevenir lesions principalment, però també s’utilitza per a fins terapèutics i per millorar la circulació d’un teixit, així com per alleujar o reduir zones de dolor.

Quiromassatge esportiu:

És també una tècnica manual per millorar el rendiment i cura de l’esportista. Consisteix en una sèrie de maniobres encaminades des del camp de la prevenció de la lesió, fins a arribar a tractar diferents lesions produïdes per la pràctica d’esport. Hi ha diversos tipus de tractaments des del massatge de pre competició fins el massatge post competició. Amb aquest tipus de tècnica també es pot arribar a treballar la part psicoanímica de l’atleta, tema important a destacar.

Tuina:

Tècnica de massatge xinès. Són tècniques manipulatives manuals per regular i fer fluir l’energia. Està indicada per a tractaments amb finalitats terapèutiques com dolors musculars, contractures, etc.

Reflexoteràpia Podal:

Tècnica que es realitza sobre el peu de la persona fent petites pressions que serveixen per crear un estímul, és una tècnica manual. Al peu tenim totes les zones reflexes del nostre organisme i aquesta tècnica s’encarrega d’equilibrar aquestes zones.La reflexoterapia podal tiene una explicación neurofisiología que comunica las partes de nuestro cuerpo mediante la médula espinal que transmite información nerviosa a nuestro cerebro y también una explicación energética a través de canales energéticos de nuestro cuerpo llamados meridianos por donde circula nuestra energía.

Acupuntura Zonal:

És una tècnica basada amb la inserció d’agulles fines en determinats punts sobre la superfície cutània en regió de turmells i canells. Aquests punts altament energètics són ideals per treballar l’energia del nostre organisme. És una tècnica que s’utilitza per treballar alteracions funcionals o orgàniques del nostre cos.

Auriculoteràpia:

És una tècnica acupuntural basada en la inserció de petites agulles al pavelló auditiu, on tenim representats tots els punts del nostre cos en forma reflexa, també aquests punts es poden estimular amb altres mètodes com les llavors, boles imantades per a gent que no tolera les agulles. Tècnica reguladora o complementària de patologies en general del nostre cos.

Moxibustió:

És una tècnica que es pot utilitzar sola o combinada amb les agulles d’acupuntura. Es tracta d’aplicar calor profund puntual o dispers i produir una estimulació per accelerar la recuperació de lesions o disfuncions de l’organisme en general, també amb finalitat anestèsica del dolor.

Embenats Funcionals:

El mètode del taping o kinesiotape actualment ha entrat d’una manera aclaparadora en el món de la Rehabilitació i de la Medicina esportiva. Aquest mètode d’embenats utilitza unes exclusives cintes de tape (esparadrap) elàstic que han estat dissenyades imitant les propietats de la pell i la finalitat és el tractament de lesions musculars, articulars, neurològiques i lligamentoses així com la reducció de la inflamació i l’edema.

El mètode del taping o kinesiotape implica embenar sobre els músculs abastant la resta d’estructures que ens interessi per tal d’assistir i disminuir les tensions que actuen sobre les estructures lesionades. Permet al pacient una mobilitat gairebé completa, alhora que reforcen l’articulació o múscul lesionat. D’aquesta manera permeten a l’esportista o al malalt el desenvolupament de l’activitat aportant un reforç des del punt de vista funcional.

Les tècniques correctives inclouen embenats amb propietats mecàniques, limfàtiques, analgèsiques, reeducatives i propioaceptivas. S’utilitzen tant per lligaments com per tendons, músculs, càpsules articulars, cicatrius, etc. El taping o kinesiotape pot utilitzar conjuntament amb altres teràpies naturals.

Alguns d’aquests materials són resistents a l’aigua permeten que l’individu o esportista pugui mullar dit embenat.

Altres serveis del nostre centre:

  • Magnetoteràpia.
  • Electroteràpia.
  • Teràpia d’ultrasò.
  • Mesoteràpia.
  • Tècnica Nimmo.
  • Acupuntura tradicional.
  • Dietètica i nutrició.

Teniu alguna pregunta sobre les nostres opcions de teràpies?
Truqui’ns al 934244285 o utilitzi directament el nostre formulari de contacte.